Vliegen naar Indonesië en parkeren bij het vliegveld

Wie een reis maakt naar Indonesië verblijft daar al snel 14 dagen. Vaak wordt er enkel gelet op de kosten van een vliegticket echter, is het meenemen van de parkeerkosten hierbij ook erg raadzaam. In dit artikel vergelijken we de parkeertarieven van enkele vliegvelden met elkaar.

Parkeren bij Eindhoven Airport

Belangrijk om te weten is dat de parkeertarieven van Eindhoven Airport zelf en de omliggende parkings van elkaar verschillen. Daarnaast is de P8 budget locatie ook gelegen op 10 minuten afstand en is dus niet dichtbij het vliegveld. Rondom het vliegveld parkeert u 14 dagen voor €71 en dan maakt u gebruik van shuttle parking. Tevens is er de locatie van Park en Fly op loopafstand. Dit kost €75 voor 14 dagen. Parkeren Eindhoven Airport doet u goedkoop en gemakkelijk via Vliegenenparkeren.nl. Parkeren op Eindhoven Airport P8 kost €84 (10 minuten afstand) en €94 bij de P5 locatie (7 minuten lopen).

Parkeren Düsseldorf Airport

Op het gebied van parkeren is Düsseldorf Airport zeer interessant. Van alle grote vliegvelden in Nederland, Duitsland en België liggen de tarieven hier het laagst. Dit geldt dan wel voor het parkeren rondom het vliegveld. De officiële parkeerplaats van het vliegveld is waanzinnig duur! Als we weer als voorbeeld nemen 14 dagen parkeren kost dit slechts €50. Parkeren Düsseldorf Airport reserveert u via de link erg gemakkelijk.

Parkeren Charleroi Airport

Parkeren op vliegveld Charleroi is volgens de verassing van velen ontzettend duur. Ook hier ligt de P3 locatie op 10 minuten afstand, net zoals Eindhoven Airport. 8 dagen parkeren op het vliegveld bij de P1 locatie kost maar liefst €125! 14 dagen parkeren rondom het vliegveld doet u vanaf €78. Wilt u parkeren Charleroi Airport? Klik dan op de link!

Parkeren Brussel Airport

Ondanks de grote van dit vliegveld en het redelijk ruime aanbod van parkeergelegenheden liggen de prijzen hier tamelijk hoog. Zo kost 14 dagen parkeren Brussel Airport €94! Een kanttekening die geplaatst moet worden is dat je dan wel automatisch overdekt parkeert! Op het vliegveld zijn de tarieven nog een stuk hoger. Daarom is de belangrijkste tip, oriënteer je vooraf goed en vergelijk de tarieven van zowel de luchthaven zelf als de parkings rondom het vliegveld.

parkeren

 

This entry was posted in Vakantie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.