Goedkope vliegtickets

Reizen naar Bali

Een reis naar Indonesië is niet iets wat u ieder jaar doet, en dit vergt natuurlijk een hoop plan en uitzoek werk. Na het bepalen van uw bestemming zijn er natuurlijk tal van zaken die u dient te regelen, denk hierbij aan uw visum, vliegtickets, inentingen, hotels en misschien wel vervoer.

Vliegtickets
Goedkope vliegtickets naar Indonesië regelen kan nog een hele klus zijn. Het handigst is om uw vluchten te vergelijken via een vergelijkingswebsite.  Zoekt u bijvoorbeeld vliegtickets Bali dan kunt u op in een overzicht alle luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Bali vergelijken en boeken. Wanneer u uw vliegtickets naar Indonesië boekt op en vliegt met Malaysia Airlines krijgt u bovendien nog een aantrekkelijke korting.

Of u nu vliegtickets Jakarta, Bali of naar een andere bestemming in Indonesië boekt. Het zal u een hoop geld schelen wanneer u geruime tijd vooraf uw vliegtickets boekt. Ook het mijden van drukke (vakantie)periodes zorgt er meestal voor dat u uw vliegtickets voordeliger kunt boeken.

Visum
Heeft u enkel een toeristenvisum nodig, dan kunt u dit bij aankomst in Indonesië op een van de internationale luchthavens aanschaffen. Dit visum is 30 dagen geldig, en u heeft de mogelijkheid om dit visum eenmalig te verlengen voor nog een periode van 30 dagen. Wilt u langer dan 60 dagen rondreizen dan dient u via de Indonesische ambassade in Nederland(of het land waar u in woont) uw visum aan te vragen.

Vaccineren
Wanneer u naar Indonesië reist, is het aan te raden om u te laten vaccineren. Zo minimaliseert u de kans op het krijgen van een ziekte. Voor sommige ziektes is het handig om u zich een aantal weken voor vertrek al te laten vaccineren. Soms heeft u ook meerdere vaccinaties nodig ter bescherming tegen een bepaalde ziekte, u dient hier dus rekening mee te houden in uw planning! Neem dus even een kijkje op de website van het vaccinatiecentrum of GG&GD en zorg dat u goed gevaccineerd op reis gaat.

Comments are closed.