Wintersport: Een doorlopende reisverzekering is voordeliger

skiHet aantal Nederlanders dat op wintersport gaat stijgt weer. In het seizoen 2015/2016 reizen ongeveer een miljoen landgenoten naar de pistes in Oostenrijk en Frankrijk.

De meeste wintersportvakanties vinden plaats in februari en Oostenrijk blijft het favoriete wintersportland voor Nederlanders. Meer dan de helft van alle wintersporters zal hier de komende winterperiode neerstrijken. Frankrijk is een goede tweede, en Duitsland en Zwitserland sluiten de rij van belangrijkste wintersportbestemmingen.

De populairste wintersportgebieden in Oostenrijk zijn Tirol en Salzburgerland. In Frankrijk worden de meeste wintersportvakanties doorgebracht in de Franse Alpen. In Duitsland is het Sauerland in trek als wintersportgebied. De meerderheid van de wintersporters (74%) gaat skiën en circa 11 procent kiest voor snowboarden.

Doorlopende reisverzekering met wintersportdekking

Een doorlopende reisverzekering met wintersportdekking sluit je bij Reisverzekeringkorting.nl af met 10- 25% korting op de premie. Deze korting is ook doorlopend, zo heb je altijd de voordeligste verzekering voor je wintersport!

Een uitstekende wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance voor heel Europa heb je al vanaf € 1,53 per maand. Wij adviseren om ook medische kosten mee te verzekeren. In dat geval betaal je € 2,62 per maand en ben je goed verzekerd tegen geneeskundige kosten en ongevallen.

Extra korting voor jongeren

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende wintersport reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 25%! Zo maken we een wintersport reisverzekering wel heel goedkoop voor jou!

Wintersportdekking

Met de wintersportdekking verzeker je het extra risico dat je loopt tijdens de wintersport. De wintersportdekking zorgt ervoor dat de andere dekkingen die je hebt afgesloten ook van toepassing zijn als je aan het skiën of snowboarden bent. Krijg je dus een ongeluk tijdens het skiën of snowboarden? Of worden je spullen beschadigd of gestolen? Dan moet je niet alleen de dekking wintersport hebben afgesloten, maar ook de dekkingen voor medische kosten en bagage. Alleen dan krijg je je medische kosten en spullen vergoed. Dit geldt uiteraard ook voor eventuele andere dekkingen, zoals extra sportuitrusting.

De wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, skihuur en skilessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

This entry was posted in Vakantie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.